Rada Manojlović je pjevačica koja se po prvi put javnosti predstavila u najpoznatijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda i odmah su je prozvali najvećom mladom nadom srpske estrade.

Međutim od početka pandemije korona virusa Rada se pokazala kao veliki teoretičar zavjere i antivakser te na svom Tviter nalogu objavljuje sadržaje koji su antivakserski i u svojim videima reklamira ideju kako je cijela stvar oko pandemije izmišljotina velikih svjetskih moćnika te da smo svi njihovi robovi i da sloboda ne postoji. Međutim dok se do prije nekoliko dana obraćala svojim pratiocima u pisanoj formi Rada je sada otišla i korak dalje pa je počela da se javno raspravlja sa novinarima kojima je dala priliku da je po prvi put pitaju za njeno mišljenje o pandemiji sa kojom se borimo dvije godine.

Rada je tada mnoge šokirala svojim ponašanjem i zbunila svojim riječima jer je čitavo vrijeme gubila živce i galamila a pored toga je pokazala i kolio je njeno neznanje o samom virusu i vakcinama protiv njega. Kada je i sama shvatila da priča gluposti promijenila je ploču i rekla je da je ona samo protivnik kovid propusnica jer su one atak na ljudsku slobodu.

Novinari su pitali neke njene starije kolegice šta misle o ovakvom stavu pjevačice iz Čarteža a one nisu imale riječi hvale za nju. Tako je Mira Škorić rekla da ne prati njen rad i da o njenim stavovima ima saznanja iz medija ali da je ona ne interesuje dok je Zorica Marković rekla kako misli da Rada ovo radi iz marketinških razloga jer dugo niej imala neki hit, a ako stvarno ovo što govori i misli onda je plitka kaopotok.