Idemo se malo opustiti uz neke viber prepiske, koje na prvu loptui znaju biti itekako neugodno, i nikada ne znamo kada će nam neko napisati neku poruku koja će nas iznenaditi na dobar ili loš način. Sve to svakako možemo da zahvalimo modernoj tehnologiji koja je naprosto eksplodirala u posljednjih par godina. 

Tko da u svakom trenutku sa drugog kraja svijeta možemo da dobijemo neku sliku ili video, koji će nas u tom trenutku i više nego zainteresovati. Mi danas govorimo o jednom odnosu i prepisci koji se desio u Bosni i Hercegovini, gdje je jedan mladi bračni par iz Cazina stupio u bračni odnos u ljeto prošle godine, međutim, kao i svi drugi parovi, tako i ovaj nije imao riješen stambeni status, pa su za početak živjeli kod njegove majke. 

On je shvatio da oboj enemaju posla, a da je kriza sve veža i veža, i tada je dobio poziv od svoga rođaka iz Klagenfurta da mu dođe na 3 mjeseca i da mu pomogne u poslu sa ljepljenjem pločica. Majci je ostavio brigu za ženu, a on je naporno radio svaki dan. Jedne večeri kada je bio slomljen od posla dobija viber poruku od svoje majke. 

Na njoj je poruka i slika kako jedan muškarac ulazi u kuću kod njegove žene. Majka je poludila, a i njemu nije bilo dobro kada je shvatio da ga žena vara. Međutim kada je vidio sliku, shvatio je da je u pitanju njen brat.