I u nastavku ovog članak ćemo da se dotaknemo najnovijih dešavanja sa naše javne scene , ša ćemo tako da se dotaknemo života poznatih lica , a koji su uvek javnosti zanimljivi za komentarisanje . Naime , mnogo je javnih ličnosti koje su svoju popularnost stekli sa prijavljivanjem u rijaliti program . Naime , jedan od njih je dobro poznati Ivan Marinković , a koji je poslednjih dana medijski propraćen . Naime , on je pre nekoliko godina vodio borbu sa alkoholom , ali je iz svega uspeo da izađe kao pobedniku , što ga je promenilo , te što je za svaku pohvalu.

Tako je on iz sveta anonimnosti izašao 2007. godine , a kada je stao na ludi kamen sa pevačicom Gocom Tržan , te je potoom se proslavio sa učešćem u rijalitiju Farma , a onda dodatno kada je Miljani Kulić napravio dete ,malog Željka , koji je 2017te godine postao prva beba rijalitija . Naime , on je kroz život vodio borbu sa mnogo bitaka , a jedna mu je okrenula život naopačke .Kako smo već istakli vodio je bitku sa alkoholom, te je u toj bitci izašao kao pobednik, što ga je dosta, kako navode mnogi, promenilo.

Pre par dana svi gledaoci su se rastužili kada su videli kako obanvlja odnos sa Željkom , njegovim sinom , a koji je preslikan on , a sada je islivala jedna njegova foografija iz detinjstva. – Video sam ga skoro, ali sam nekako imao utisak kao da nikada nismo bili razdvojeni. Juče sam bio pod utiskom, ali ne volim da pričam sada o tome. Ono što sam i juče rekao iza toga stojim. Potrudio sam se da mi to ne bude glavni razlog mog učešća ovde. Ovo jeste najbitnije, ali ovo što se do sada dešavalo neće biti bitno. Znam da nema šta više loše da se desi, kada smo on i ja u pitanju. Bio sam svestan okolnosti svega što su donele sve ove godine. Juče sam rekao da ide sa iskustvom sve. Kolko sam tokom života bio brzoplet za…jebem mu mater u pi*ču – pričao je Ivan. Ostatak ovde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here