Sigurni smo da ste svi čuli za pjevačicu Svetlanu Ražnatović koju svi znamo pod nadimkom Ceca. Vjerovali ili ne, Ceca je ovogodišnja kontroverzna zamjena za svoju neprijateljicu Jelenu Karleušu u emisiji “Zvezde Granda”, gdje je Karleuša najviše dovodila do visoke gledanosti jer se konstantno raspravljala sa kolegama i kolegicama u žiriju.

Žiri ove emisije broji možda i previše članova, a činjenica da se oni stalno svađaju i dižu rejting ove emisije samo pokazuje da pjevači i pjevačice koji se tu takmiče nisu od prevelike važnosti. Ceca je već napravila nešto što nije prema propisima emisije, a nadležni za “Zvezde Granda” – slavni producent narodnjaka Saša Popović, je dopustio da se ovo desi.

Radi se o 21-godišnjoj pjevačici po imenu Tamara koja je dobila samo jedan glas od žirija i to baš od Cece, a budući da je po pravilima makar dva glasa uslov da se pjevač/ica nastavi takmičiti, nije trebala proći dalje. Međutim, Ceca joj se pridružila na bini i zagrlila je a onda zamolila Popovića da je pusti dalje, što je on i uradio protiv pravila. Ceca u toj djevojci vidi neki potencijal pa tvrdi da bi voljela da joj bude mentorica, te je dodala da je djevojci puls 300 od silnog stresa na bini.

Pored ovoga, Ceca je već upala u svađe kao i njena prethodnica i zakačila se s kompozitorom i harmonikašem Draganom Stojkovićem kojega svi zovu Bosanac, a kasnije su se u ove svađe ubacile i Viki Miljković i Ana Bekuta, te je Bosanac izjavio da Ceca nije neka pjevačica.