Razvod glumca Momčila Otaševića i njegove supruge, također glumice, Jelene Pečin, izvjesno vreme je bio tema nagađanja,, ali je ona jučer potvrdila da je do rastanka definitivno došlo. Momčilo Otašević i Jelena Perčin imaju dvogodišnjeg sina Jakšu i četverogodišnju kćerku Mašu, dok glumica iz prvog braka ima i kćerku. Ona je za hrvatske medije otkrila kako u njihovom braku nije bilo ljubavi:  Ljubav je užasno nepredvidljiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživjela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav, nego iluzija ljubavi” – rekla je ona, te je dodala:

” Ni iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije da postupim. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila” – rekla je Jelena za hrvatsku “Gloriju. Ona je priznala i da joj je veoma teško zbog razvoda: ” Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog djece” – navela je glumica koja je od svoga, sada bivšeg supruga starija 9 godina.

Dodala je i kako ima veliku podršku svojih prijatelja, te da svi iz njenog okruženja znaju da njena odluka o razvodu nije donesena slučajno. Inače,  Momčilo Otašević je rođen u Cetinju. Glumio je u ostvarenjima “Budva na pjenu od mora”, “Kud puklo da puklo”, “Komšije” i drugim. Jelena Perčin je iz Dubrovnika, a publika je zna po ulozi u seriji “Zabranjena ljubav”.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here