Iako se o biološkoj majci Maje Marinković ne zna puna, ona je često spominjana u rijalitiju Zadruga, upravo od strane njene kćerke, a ono što je do sada poznato javnosti jeste da njih dvije nikada nisu imale blizak odnos, zbog toga što je Maja odrastala sa ocem Takijem.

Na internetu su se sada pojavile i slike na kojima jasno možete vidjeti da je sličnost između Maje i njene majke i više nego očigledna, pa čak i u načinu oblačenja.

Kontroverzna učesnica Zadruge jednom je prilikom ispričala da ju je majka ostavila kad je bila veoma mala, te da ju je odgajao i vaspitao njen tata zapravo.

Maju je majka, kako je učesnica ispričala jednom prilikom, dobila iz četvrtog puta, nakon što su joj ukrali sina, a onda je imala i dva pobačaja, a kada je bila inflacija, Majinoj majci su ukrali dijete, a kazali su joj da je umro dva, tri dana poslije rođenja i nikada joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica ove Zadruge.

– Poslije njega je imala dva spontana, a poslije sam došla ja na svijet. Njena majka nije voljela mog tatu, ali se vremenom pomirila, doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo je dobar čovjek. Bile smo jedno vrijeme dobre, jedno pet mjeseci, poslije smo počele da se svađamo – ispričala je Maja u toku jedne od prethodnih sezona u Zadruzi.

Na slikama koje su se pojavile na internetu sličnost između Maje i njene majke i više nego očita.