Već je jako dugo vremena Selma Bajrami pjevačica koja je na estradi, ali je ljudima i poznato da je do sada ona imala u životu razne brodolome, kako kada su u pitanju skandali iz njenog braka, tako i oni kada su u pitanju brojni drugi odnosi.

Ona je dosta prepreka imala u životu i stalno se suočavala sa nekim problemima, ali ipak je sada ona pokazala da ima osmijeh koji je širi kao nikada ranije. Vidi se da je ponovo Selmu dočekala sreća, a da je ona daleko od naših prostora.

Dugo vremena je njeno prebivalište Beč, pa je zapravo za njen osmijeh zadužen jedan čovjek koji je uspio u tome, a u naslovu ste mogli da pročitate da se on zove Denis, a isto tako on živi u Austriji pa tamo oni planiraju nastaviti svoj zajednički život.

Preko društvenih mreža nije nikada otkrivala kako on izgleda, pa smo sigurni da to nije htjela raditi zbog prethodnih iskustava koja su se pokazala da nisu baš najbolja. Pogotovo kada su u pitanju javne ličnosti.

Ipak, ovoga puta je odlučila da pokaže ljubav svog života, pa su se svi oduševili zbog toga i moglo se primijetiti da su oni lijep i skladan par, pa sve to možete i da pogledate sami na nekoliko fotografija u ovome članku.

Javnim ličnostima je uvijek teško da vode svoj privatni život onako kako hoće jer su mediji uvijek tu da nešto uprate, ali je Selma već neko vrijeme van granica pa je i slabije aktivna, dok je najčešće možemo vidjeti na društvenim mrežama.