U nastavku večerašnjeg članka donosimo Vam novosti koje se tiču naše domaće estrade. Naime , danas ćemo se dotaći popularne pevačice Katarine Grujić , koja je svoju najveću popularnost stekla u takmičenju Zvezde Granda , a popularnost joj nije opala ni dan danas. Atraktivna pevačica sada uživa u porodičnoj idili , a napominjemo za one koji ne znaju Kaća je se nedavno ostvarila i kao majka , a na svet je donela ćerku Katju.

Međutim , poznato je da je Kataarina kao devojka bila neko ko je vrtio muškarce oko malog prsta. Iako se prošle godine udala za svoga izabranika, popularnog fudbalera Marka Gobeljića , ljubavni život pevačice bio je poprilično buran , a malo je onih što su upratili sve njene momke. Također , podsećamo Vas da je Katarina bila i deo popularnog rialiti programa ” Farma “, gde je stupila u vezu sa popularnim manekenom Borisom Stamenkovićem , međutim iako su delovali kao skladan par , njihova veza je posle godinu dana doživela krah i to sve zbog njegovog dopisivanja sa drugim devojkama.

Posle Borisa , Katarina je romansu započla i sa Nemanjom Buhom , sa kojim je sve išlo tako dobro da su čak planirali i brak. Navodi se da je Nemanja čak započeo i kuću da gradi za njih dvoje , ali je posle dve godine veze umesto braka , usledeo raskid. Sledeći je na redu bio crnogorski biznismen Kosta Obradović , sa kojim se javnosti prestavila u leto 2017.godine , međutim ova ljubavna priča je potrajala svega nekoliko meseci , a onda su se samo otpratili sa Instagrama i svima je bilo jasno da je to za njih bio kraj. Ostatak teksta pročitajte ovde