15. juna ove godine Luna Đogani je na svijet donijela kćerkicu Miu, danas je zajedno sa bebom napustila bolnicu “Narodni front”.

Po njih dvije je došao Marko Mljković koji je iz bolnice i iznio kćerku, te su se svi zajedno uputili u njihov stan. Lunina sestra Nina, ponosna tetka, objavila je prvu fotografiju bebe iz njihovog doma, te je uslikala i krevetac koji je opremljen posteljinom u rozoj boji i na medvjediće, dok su oko nje i plišane igračke.

– Najlepša si, princezo moja, napisala je kratko tetka Nina.

Moramo podsjetiti da Luna nije krila sreću, a u jednom trenutku je pustila i suze radosnice zbog rođenja djeteta.

Luna je sve vrijeme bila nasmijala, a za ovu priliku je odabrala laganu tirkiznu haljinu. Ali, mnogi su se zapitali šta je Luna to držala u ruci sve vrijeme po izlasku iz porodilišta.

DAkle, radi se o kameri, što nije uobičajen rekvizit kada majke izlaze iz bolnice. S obzirom da snimaju klipove i za njihov Jutjub kanal, Lna ke očito zabilježila i izlazak iz bolnice. Po svemu sudeći, ona je mislila o svemu, pa tako i da napravi prvi klip, sa svojom malom mezimicom.

– Super sam, dobro se osjećam sada. Oporavila sam se, koliko toliko, malo se teško se krećem, s obirom da je carski rez ipak bio u pitanju. Malo se iskomplikovalo, ali bitno da sam dobro, da sam sretna, da idem kući, dobila sam bebu. Jako sam emotivna, rekla je ona i kako je reagovala kada su joj prvi put donijeli bebu.

– Najljepši mogući osjećaj, to ne može da se opiše ničim.