Za Aleksandra Vučića se zna da je jedan od najpoznatijih i najmoćnijih političara u regiji koji obožava da se pojavljuje u medijima, te se za njega kaže da još malo fali pa da počne ljudima da iskače iz pašteta ili iz frižidera, a to je njegov tim dobro iskoristio sa jednim promotivnim spotom tokom izborne kampanje. Ipak, mnogi smatraju da u svojim nastupima u medijima Vučić stalno ide iz krajnosti u krajnost, te jedan dan priča kako je Srbija ekonomska zvijer u regiji, da bi drugi dan govorio kako će Srbija imati veoma tešku zimu te da se nada da će Srbija to preživjeti. Ali, on ima veliku podršku ruralnog dijela Srbije, te penzionera, ta zato i dobija izbore, mada poslovi koje radi nisu niti malo lagani, posebno kada je pitanje Kosova na dnevnom redu.

I njegova supruga Tamara mu pokušava pomoći kada je god to moguće, te je tako ovih dana ona zajedno sa premijerkom Srbije Anom Brnabić išla u Pariz a sve povodom kandidature grada Beograda za međunarodnu izložbu EXPO koja će se održati 2027. godine. O tome ko će biti domaćin ove prestižne manifestacije odlučuju predstavnici preko 170 zemalja i to tajnim glasanjem, a koje će se desiti u junu iduće godine. Tako je Tamara na dostojanstven način predstavila Srbiju.

Opet je mnogima u prvi plan upao njen stajling, koji je uvijek besprijekoran, a ovoga puta je na sebi imala poprilično neobičnu, po mnogima i ekscentričnu haljinu od tvida, u plavo- crnoj kombinaciji, koja je na ramenima imala veoma interesantne detalje, te je po mnogima blistala na ovom pojavljivanju. Njena izjava da bi se od srpskog gostoprimstva trebao napraviti brend je naišla na velike simpatije građana. Mnogi sepitaju da li za ovakve situacije prva dama Srbije angažuje neke stiliste, ili to stvarno ona ima veoma dobar ukus za odabir odjevnih predmeta, za svaku priliku

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here