Danas se malo dotičemo Ace Lukasa kojeg nema skoro nikako u medijima, ali to smo i navikli da gledamo sa njegove strane. On je jako rijetko u medijima, ali kada je tu, onda je sa razlogom te napravi uvijek dar mar i uvijek se o njemu piše nadugo i naširoko. Vjerujemo da ste svi čuli slučaj od prošle godine kada je pod dejstvom opojnih droga jurcao po centru Beograda, a za njime je išla policija sa upaljenim rotacijama. 

Kada ga je trebala privesti i legitimisati policijska službenica, on se opirao hapšenju. pa je sve došlo i do srpskih medija. Odmah nakon toga je izbacio fotku iz svog stana gdje je bio u polusnu, a na stolu je bio bijeli prah, i vjeruje se da je u pitanju opojna droga ko kain. 

Sada se opet oglasio, postavio je neke jako intrigantne fotke iz svoga stana na kojem se pojavljuje u zagrljaju prelijepe plavuše. Svi su se odmah zapitali o kome se radi, jer se jako dobro zna da Aca Lukas voli izrazito atraktivne plavuše, koje su malo krupnije građe. Radi se o Biljani Micić, koja je donedavno bila i u Zadrugi, a slika je nastala u njegovom Penthausu na Voždovcu, a ispod ame slike je napisala “Najviše”: 

Odmah su krenuli da sipaju komentari kako je ona i Aca u emotivnoj vezi, a o tome su mediji uveliko pisali još prošle godine, ali nisu imali nikakvih slika koje bi potkrijepile cijele te sumnje. Sada su izbacili fotke, i može se reći da ovdje ima svega.