U današnjem članku vam donosimo priču o muškarcu koji je proveo 128 dana u bolnici , nakon što je pozitivan na korona virus. Naime , pri prijemu u bolnicu stavili su ga odmah na respirator , na kojem je bio priključen čak 51 dan , da bi na kraju došao dan kada će napustiti bolnicu i vratiti se svojoj kući.

 

Muškarac po imenu Leri , koji je bio na respiratoru , za medije je otkrio da je u jednom periodu na respiratoru imao strahovite napade , pa je njegova žena morala da sprječava ljekare da ga skinu sa respiratora.

 

Ovaj čovjek je testiranu martu ove godine , i test je bio pozitivan. Na početku se kako kaže osjećao dobro , imao je kao samo malo jaču prehladu. Međutim , kada je primjen u bolnicu stanje mu se naglo pogoršalo , pa je stavljen na aparate , i pao je u komu. Svo vrijeme je bio uznemiren , pa su mu morali davati sredstva za smirenje , a onda mu se desilo i krvarenje u mozgu. Ljekari su predlagali supruzi da ga skinu sa aparata jer su mislili da će krvarenje zahvatiti cijeli mozak. Supruga je odbila da ga skinu sa aparata jer je vjerovala da će njen muž da se bori do kraja. Na kraju uz pomoć medicinskog osoblja i porodice , Lari je otvorio oči.