Naime , kada je reč o deci , ona su svakako centar sveta svih nas , te svrha života na oovoj planeti , pa samim ti m zamislite kakkva bol se stvorije u čoveku koji izgubi dete . Mi danas govorimo o situacijama u kojima nažalost se desi da dete premine ili pogine , a također i onima kao što su otmice , gde se čitavo to vreme pitate da li je dete uopšte živo.

Upravo to je se desilo jedno čoveku iz Kine , a po imenu Guo Gangtang , a koji je izgubio sina pre dvadeset četiri godine , a kada je još kao beba bio otet od strane jedne žene i njenog partnera , a koji su se bavili prodjom ljudi. Dakle , osumnječena žena je zgrabila Guovog sina i sa njim pobjegla . Dakle , mali Guo Xinzhen je nestao tog kobnog dana , a veruje se da je se trenutku kada su ga oteli igrao u dvorištu. Naime , njegov otac je proveo godine i godine i potrošio jako mnogo oca da nađe svog sina , a policija nije mogla da uđe tek tako u trag prodavačima ljudi.

Mi vam u nastavku dostavljamo video snimak da vidite kako je izgledao emotivni susret nestalog sina sa ostatkom porodice , a nakon što je posle 24 godine pronađe. Naime , cela je porodica vidno potresena , ali i jako sretna jer se mali Guo vratio konačno . Vaša mišljenja o ovoj potresnoj temi možete da ostavite u komentar.