Za danas jedna jako zanimljiva tema, koja će vas sigurno zainteresovati, i na neki način natjerati da se naježite od straha. Vjerujemo, isto tako da ima jako puno vas koji vjerujete u nadnaravne stvari, akoliko to ljude u stvari zanima, pokazuje i podatak da se jako puno gledaju kanali sa misterioznim sadržajima, kao i filmovi koji su povezani sa horor tematikom. 

Isto tako, imamo jako puno veb portala koje se bave nerazjašnjenim i jako misterioznim slikama i video klipovima, a svakako da su najgledaniji oni koji proučavaju kako se neka osoba našla u to vrijeme na toj slici., baš kao da je pala sa neba. Tako imamo onu sliku kada stoji najmanje 20.000 poklonika Adolfa Hitlera, koji je tada paradirao centrom Berlina, a u ovoj masi stoji osoba, koja je totalno drugačije obučena od ostalih, i za koju se po svemu da zaključiti da nije iz tog vremena. 

Tako vam mi u nastavku današnjega članka, donosimo fotku, koja je stara preko 100 godina, i koja je izazvala jako veliku polemiku, kako na internet portalima, tako i na društvenim mrežama. Rađene su mnoge studije, a mišljenja su podijeljena. Naime, jedni misle da je u pitanju foto montaža, dok drugi ljudi vjeruju da je lsika orginalna, i da je samim time i više nego jeziva. 

Elen Mekgvajer je  ime djevojke koja je podijelila sliku svoje bake, a kod ove djevojke je vidjela ruku na njenom ramenu, kao da ju je neko zagrlio, ali sa druge strane nikoga nije bilo. Šta vi mislite, je li foto montaža ili nije?