U svijetu estrade danas nas nikako ne čudi, da vidimo prevare, nasilje u porodici i ostale stvaroi koje nikako ne priliče jednoj normalnoj i savremenoj porodici. Jednostavno, način života kod njih je takav da su tokom cijele godine stalno razdvojeni, pa se pojavljuje usamljenost i onda jedna strana uvijek napravi bračnu nevjeru za koju se kad-tad sazna, i onda dolazi do pucanja bračnih odnosa. 

Kod običnih ljudi o tome se nikako ne piše, jer javnost to jednostavno ne interesuje, ali kada se neke takve stvari dese u pjevačevim ili glumčevim životima, onda to jednostavno cijeli Balkan naprosto interesuje. Amar Jašarspahić Gile je pjevač iz Bosne i Hercegovine koji je prije par godina pobjedio u finalu Zvezde Granda, i od tada kreće njegova jako dobra karijera. 

On je tako se razveo od svoje dugogodišnje žene Ene, sa kojom ima i ćerku, a razlog je taj jer je uhvaćen kako je u Beogradu u društvu poznate zadrugarke, sa kojom je imao skrivenu vezu. Brak je jako brzo pukao, a Amarova ćerka je pripala majci, što je i logična stvar u današnje vrijeme. Podsjećamo on je u vezi sa populkarnom Natašom Radan, ali ni ta veza nije potrajal toliko dugo. 

U izjavi za srpske medije prije par dana Amar je rekao da čeka da prođe vcijela ova kriza oko korona virusa, i da nastavi dalje sa poslom. Kaže da je znao da će biti mu ovako dobro samome, prije bi se razveo, jer kako kaže uživa u samačkome životu. Vaša mišljenja o Amaru?