I danas nam je jedna od tema kojima ćemo se baviti rijaliti program , koji privlače ogromnu pažnju javnosti , a na naim prostorima su itekako gledani. Jedan od najgledanijih je zasigurno Zadruga , a koja sada broji petu sezonu , gde se iz godine u godinu prikazuje sve i svšta , te imamo priliku da posvedočimo stvarima na koje ni lud ne bi pomislio. Jasno nam je da je ova peta sezona jedna od najgledanijih do sad , te da je nadmašila sva moguća očekivanja , a javnost je svakodnevno u šoku zbog postupaka pojedinaca.

Kako je inače poznato po dosadašnjim dešavanjima , u toku sezone dolazi i do vraćanja starih zadrugara , kako bi se napetost podigl na veći nivo , te izbila neka nova dešavanja na imanju. Kako sazanjemo već se uveliko piše o potezu produkcije da pomrsi konce i pomuti umove , pa iznenadi kako javnost , tako i zdrugare , pa u Beloj kući ponovo pruži priliku i uvede dobro poznatu zadrugarku.

Na društvenim mrežama je se pokrenula polemika o kome se radi , te ko bi mogao da bde novi učesnik , a koji je sposoban da za dva meseca , koliko je ostalo da traje ovaj program , da pomrsi konce svima. Kako saznajemo najveće predispozicije za to ima upravo Tara Simov , koja je u više navrata bila diskvalifikovana zbog nedoličkog i nasilničkog ponašanja. Ono što bi gledaoce najviše zanimalo jeste kakav će ona odnos imati prema reperu Nenadu Aleksiću Ša, sa kojim je bila u ljubavnoj vezi, ali isto tako i ono što je posebno zanimljivo jeste kakav će ona odnos da ima sa Matejom Matijevićem, jer je on trenutno u vezi sa Minom Vrbaški.