U nastavku dnašnjeg članka govorit ćemo o temi koja predstavlja pravu muku u ovom periodu , a reč je o tome da su hladniji dani ove godine došli mnogo ranije nego smo očekivali . Naime , jako brzo , te pre očekivanog vremena smo majce kratkim rukavima zamenili sa rolkamma , a oni svakako koji su prinuđeni da kupuju ogrev trenutno su u velikom finasijskom minusu , jer kako je sve u životu poskupelo , tako je i sam ugalj , pelet , kao i drva poskupela.

Inače , postoji jako mnogo istinitih priča koje se tiču ljudi koji naruluju drva , a gde ih odjednom taj čovek prevari , ali svakkao ni jedan nije ni slučan slučaju koji je se desio u Srbiji. Dakle ,radi se o tome da je jedna žena naručila 5.5 metara drva, a ustvari na kućna vrata joj je pristiglo jedva četiri metra: “Lik nam doterao drva u selo. Naplatio 5, 5 metara, došao čovek da iseče kaže da ovde ima jedva četiri metra. Ako neko prodaje drva evo ja sam de*il kome možete da naplatite 1.000 evra za deset metra, a doterate dva metra. Odlično plaćam, plus častim, plus sam glupa. Dodatna kombinacija” – napisala je ona u tvitu, koj je itekako postao popularan i deljen na društvenoj mreži tviter.

Svakako su joj tada mnogi preporučili da je mnogo bolja opcija da se grije na pele , a koji dođe uredno složen , pa samim tim nema načina da vas neko u tome prevari . Međutim , kako je sve poskupelo , tako je i cena peći za pelet skočila drastično. Tako je ovoj ženi jedan od korisnika Tvitera dao jako dobar savet , ali ipak ovaj put je malo prekasno. “Meni i bratu, kad smo bili klinci lik dovezao drva. Video nas dvojicu same i izbacao u kanal. Kad je ćale došao kući odmah je znao koliko je sati. Bilo 8 metara, a plaćeno 10. Zato ćale kad kupuje, njihovih 10 ćale složi u 9 pa traži još metar”.