U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti . Naime , kako je internet postao popularan u svakom delu sveta , svakim danom imamo priliku da pročitamo mnogo toga . Dakle , brojne su ispovest koje ljudi prepričavaju javno , a većinom su zbog toga kako bi ljude upozorili na nešto ,a sve kako ne bi doživeli nešto slično . Naime , današnja priča je jako zanimljiva , a radi se o tome da je jedan prodavac sa Ebaya , a koji je Kalifornije , odlučio da proda svoj sef koji je posedovao , a za koji nije imao kombinaciju.

Labrk je tada rekao za VMC-TV: “Pogrešio sam, sve se svodi na to, i skupo me je koštalo. Protresao sam ga i nisam osetio ništa u njemu, pa sam pomislio, pa, možda je to samo zaključani sef, znate. Pa sam ga stavio na eBay na prodaju”, prenosi britanski “The Sun”. Tako je u porukama koje je razmenio o politici prodavca , zadovoljni kupaj je istakao : “Ono što vidite je ono što dobijate, bez povraćaja i bez povraćaja novca”.

Naime ,kad aje kupac odlučio da stavi javno da je našao u sefu veću sumu novca , prodavac je zahtevao da mu isti bude vraćen , a za šta je kupac sefa to odbio da uradi. Dakle , ovaj kupac je se dosetio nakon kupovine da ovaj prašnjavi stari sef odnese zavarivaču , a koji je uspeo da ga otvori, a šok je usledio kad aje shvatio da se unutar sefa nalazi 25.070 dolara u gotovoini. Labrek je rekao: “Rekao sam svom prijatelju da sam pre neki dan osvojio nagradu za najglupljeg čoveka – idiota na svetu! Dao sam sef sa 26.000 dolara u njemu. To je deo promene, znate. To je novac koji menja život! Mislim, da sam bio u toj situaciji i da sam našao toliki novac i da sam ga kupio od nekoga, rekao bih, ‘Evo čoveče, našao sam ovaj novac. Daću ti pola od toga’”, dodao je na kraju Džejms.