U Srbiji su krenule nove sezone rijaliti programa Parovi i Zadruga. Većinom su učesnici u rijalitijima mnoge poznate ličnosti , koje pokušavaju na taj način da povrate neku svoju staru slavu , ali mnogo je tu i mladih djevojaka i mladića koji imaju neku sumnjivu prošlost , i koji često imaju dodira sa prostitucijom i kriminalom.

 

Kada je u pitanju Zadruga , čini se da će proći još vremena da se zaboravi najveća priča ovog rijalitija , a  to je ljubavni trougao u prvoj sezoni koji je činio trojac: Slobodan Radanović , Luna Đogani i Kija Kockar. Slobodan je prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa Lunom , da bi poslije i sama Kija postala učesnica rijalitija i na kraju odnijela pobjedu.

Sada u novoj sezoni rijalitija , jedan od Zadrugara je otkrio neke istine o Kiji , koje javnost nije znala. Naime, on je izjavio kako je Kija Kockar , prodala sahranu svoga oca , medijima za snimanje za 10 hiljada eura. Kasnije se javio Milan Milošević koji je rekao da su kamere na sahrani bile radi Kije i Slobe koji su tada bili u centru pažnje , i da Kija po tom pitanju ništa nije mogla da napravi.