Za danas jedna tema, koja je itekako povezana sa starletama koje su definitivno pokorile cijeli Balkan u posljednjih 15 godina. Kao što se sjećate, sve je krenulo od Stanije Dobrojević, koja je definitivno pokorila cijeli Balkan koja se pojavila u tadašnjem rijaliti programu Farma.

Ona je napravila najveći bum, a odjednom su preko noći sve djevojke na Balkanu htjele da postanu nova Stanija Dobrojević. Međutim, pored ljepote, morali ste imati i finansija za silne plastične operacije, jer je danas i više nego trendi da imate bujne grudi i silne plastične operacije na sebi. Poslije nje, u Srbiji je nastala prava mala poplava djevojki koje su sebe nazivale starletama, a jedna od poznatijih je Tijana Ajfon.

Ona je tako nedavno bila uhvaćena u velikoj kriminalnoj radnji, koja je povezana sa elitnom prostitucijom, a koja je bila održavana u Repubvlici Srpskoj u Biojeljini. Cijeli skandal je nastao u sred epidemiološkog buma korona virusa, a tada je pored nje palo još 7 djevojki, 23 muškaraca i jako puno orušja i opojnih sredstava. Međutim, jako brzo se izvukla iz cijele priče, i već sada slobodno leprša na slobodi.

Sada su je povezali i sa popularnim pjevačem Banetom Čolak, a sve je krenulo od video spota kojeg je adila za njega, a u kojem je imala i divlje scene se ksa. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo…