Jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji , ali i u regionu je svakako Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je žena koja napravi lom gdje god da se pojavi i njene pjesme su nadaleko poznate. Za nju sigurno nikada neće biti krize , i može da ima nastupe kada god to poželi.

 

Ceca i Aca Lukas su nedavno bili specijalni gosti na jednoj romskoj svadbi u Rimu , a pored njih , goste su zabavljali i Jana , Keba , Adil , Ivan Kurtić i Enes Begović. Vjenčanje je koštalo nekoliko miliona eura , tako da mladencima nije bilo teško platiti ove poznate pjevače.

Naime , jedan izvor sa svadbe je otkrio kako su naši pjevači dočekani kao bogovi. Svima su rekli da sa sobom mogu povesti koga god žele , pa je Ceca povela kćerkui frizera , kao i svoj bend. Svima su bile plaćene i sobe koje u prosjeku koštaju 900 eura. Za samo sat vremena pjevanja naši pjevači  su dobili 80 hiljada eura , a Ceca je nekoliko stotina hiljada eura zaradila i u bakšišu. Ceca je izjavila da je ona kao i ostali pjevači , bakšiš predali mladencima jer je običaj takav.