Već nekoliko zadnjih mjeseci, to jeste od nove godine, u centru medijske pažnje se nalazi poznata srpska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, a sve to zbog toga što je objavila da je sada u vezi sa novim dečkom koji je devet godina mlađi od nje. Njegovo ime je Bogdan Srejović, a srpska javnost je podijeljena oko njihove veze. 

Sve je iznenadila ova vijest, a posebno to što Bogdan nije iz estradnih voda, te na taj način ne gradi svoj uspjeh. Ako niste znali, Bogdan Srejović je poznati menadžer koji vodi nekoliko restrana u Srbiji, a samo ih u Beogradu ima tri. On je prije Cece bio u braku sa djevojkom koja je sada zaručnica od Saše Kovačevića, a s njom ima i kćerku.

Prvu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram je objavila Ceca oko Božića, a društvene mreže i internet portali su se zapalili jer napokon imaju o čemu da konkretno i pišu. Većina misli da nije u redu da bude sa 9 godina mlađim dečkom, ali ako može Dara Bubamara sa dvije decenije mlađim, može i Ceca, zar ne? 

Sada se pojavio i novi detalj, a to je da su njih dvoje nerazdvojni, i da se Ceca faktički preselila kod njega. Jednostavno nigdje ne izlaze iz njegovoga iznajmljenoga stana, a ona na Dedinje ode samo jednom u par dana, i to da vidi svoga unuka Željka. Kako se šuška, njih dvoje namjeravaju da kupe i stan u centru Bepgrada. Vaša mišljenja o cijeloj ovoj vezi?