Proces same trudnoće kod jedne ženee je jedan proces koji je svakako jedan poseban osjećaj, i to se bez razlog ne naziva bez veze “drugo stnje”. Tada ženi definitivno divljaju, i može se reći da u jednom danu zna da promijeni po nekoliko raspoloženja. Tada su u najvećim problemima sami muževi koji u pojedinim trenutcima jednostavno ne znaju šta njihove žene žele od njih. 

Međutim, i pored ovih nedaća koje prati jedan bračni par u tih 9 mjeseci same trudnoće, imamo i onaj lijepi dio, a to je priprema same kuće za dolazak novog života u nju. Tu je onda kupovina odjeće kada se na ultrazvuku sazna i spol bebe, pa onda slatke svađe oko toga kako će se sama beba zvati. 

Jedan od gledanijih video klipova u posljednje vrijeme na platformi You Tube je onaj, u kojem se prikazuje cijeli proces tudnoće od 9 mjeseci, a sami detalji kako se od sitnog sjemena stvara jedan novi život, je naprosto fascinantan. Ovo je do prije 10 godina jednostavno bilo za ne povjerovati da se negdje mogu vidjeti ovoliko sitni detalji. 

Međutim, sa pojavom moderne medicine, danas imamo i tu opciju, da sa jako visokim stepenom tehnologije vidimo u potpunosti rađanje jednog novog života u utrobi jedne majke. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo i javite nam sva vaša mišljenja…