U nastavku današnjeg članka donosimo vam stvari koje se tiču zdravlja. Zasigurno je glavobolja jedan od najgorih bolova koji možemo da osetimo. Osim što je bolna , glavobolja izaziva i nervozu, razdražljivot i pad koncentracije , ali mi vam na vašu sreću donosimo jednostavn recept od tri sastojka, te će vaš probblem biti prošlost za samo pet minuta.

Glavobolja predstavlja bol u bilo kojem delu glave , uključujući i meki deo lica i unutrašnost glave. Glavobolja je jeedan od najčešćih zdravstvenih problema zbog kojeg se bolesnici odluče da potraže pomoć. Ona nasta usljed aktivacije na bol oetljivih struktura oko mozda , lubanje , lica , sinuna ili zuba. Glavobolja može biti primarni poremećaj ili ipak posledica drugih poremećaja. Svrstavamo ih u dve skupine , a to su primarne u koje spadaju migrena , cluters glavobolja , te glavobolja tenzijskog tipa , te sekundarne , koje imaju više uzroka , a mogu biti tenzijskog tipa i migrena.

Trebaju vam samo jednostavne stvari , koje svi vi imate kod kuće , a to je prstohvat soli , čaša vode i malo limunovog soka. Postupa je jednostavan , samo u šoljicu stavite kašiku tople vode , dodajte sp , pa sve mešajte dok se ne istopi. Potom dodajte limunov sok i napunite čašu hladne vode. Izmešajte i popijte. Naučnici su istakli da bi ovakav napitak trebao za pet minuta da ublaži bol ili da potpno ukloni glavobolju. Ako dođe do potrebe , postupak ponovite ponovo nakon dva do tri sata. Ovakav postupak ne košta mnogo , a svakako je za zdravlje bolja opcija od lekova.