U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako ozbiljne teme , a koja se tiče mladih ljudi . Naime , od davnih vremena , oduvek je glvna rečenica naših roditelja , kada se uputimo u izlazak bila : ”Pazi da ti ko šta ne sipa u piće..:”. Ipak to oduvek svima bude jako smešna rečenica , jer se u 99 % situacija ništa ne desi , te vam nikada ne bude jasno zašto bi vam neko bez razloga nasuo nešto u piće.

Međutim , vreme je došlo takvo , da se svako sa svačim bavi , te nikada ne znate na šta je neko spreman. Nije tajna da postoje i oni koji ” podvaljuju ” opojne supstance koje dovecddu do ovisnosti , pa vrlo brzo postanete njihove redovne mušterije. Kada je reč o ženama , za njih se vežu popularne ” španke muhe ” , koji dovedu do toga da žene navedu na se ksualne odnose ,a nakon kojih se ubrzo ničega ne sećaju.

Upravo danas vam donosimo priču , a koja se konkretno veže za jedan primer iz Velike Britanije , a gde je upravo jedno loše iskustvo iskustvo imala devojka po imenu Lili Povls. Dakle ,radi se o tome da je muškarac , koji je u klubu sedeo iza nje , pokušao nešto da joj naspe u piće . Ona je to na svu sreću primetila , pa je pametno iskoristila priliku kada je se on okrenuo da zameni čašu svoju za njegovu. Naime , akda je to uradila , na 30 minuta ej se odvojila u ćošak kluba , te pratila situaciju . Dakle , ovaj mladić je ležao bezsvesti u lokvi pića.Mnogi su mislili da je ona izmislila cijelu priču, a neki joj čak i vjeruju. Vaša mišljenja pišite u komentar.