Jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije kada je u pitanju folk scena u regiji je Aleksandra Prijović Prija koja je postala još poznatija nakon što se udala za posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovića. Njihova svadba je bila događaj godine u zemlji a na njoj su u goste bili pozvani svi viđeniji ljudi u državi kao i skoro pa cijela strada.

Danas Prija ima 26 godina i skladan brak u kojem je rodila i sina Aleksandra koji je svima centar svijeta a posebno njoj, a njena porodica živi u kući koji su kupili na Bežanijskoj kosi u blizini Brenine vile. Međutim iako danas svi pričaju o njoj i Filipu malo je poznato da je ona i prije njega imala veze a kada je bila tinejdžerka ludo se zaljubila u jednog momka zbog kojeg je pobjegla i od kuće.

Ovo nije ništa neobično jer je bila u tzv. ludim godinama i mnogi misle u tom periodu kada se zaljube da je to vječno. Njeni roditelji su bili užasno zabrinuti i pozvali su i policiju koja je Priju pronašla u društvu Momira Jovanovića koji je bio njen vršnjak i vratili je kući.

Ne znamo šta su joj roditelji tada rekli i kakvu je kaznu dobila a novinari koji su iskopali ovu priču su se potrudili da pronađu i ovog momka koji je na cijelu temu samo rekao da su oboje bili jako mladi a da postoji izreka mladost ludost koja se u njihovom slučaju pokazala tačnom. Danas se vjerovatno oboje smiju kada se sjete ove zgode.