Bliže nam se praznici i već se uveliko kite domovi a novinari su posjetili pjevačicu Aleksandru Prijović koja se već odavno priprema za Novu godinu i u čijem domu već vlada praznična čarolija. Na pitanje kako će pamtiti ovu 2021. godinu koja je mnogima bila teška posebno ljudima koji se bave estradom ona je rekla da će je ipak pamtiti po lijepim stvarima posebno u privatnom životu.

Njoj je u pandemiji bio veliki plus što nije radila puno pa je vrijeme provodila sa svojim sinom Aleksandrom a pošto je u decembru dosta zauzeta ona je već i jelku okitila jer se plaši da poslije neće imati dovoljno vremena. Praznici su joj posebni upravo zbog sina koji svaki dan priča o Djeda Mrazu i poklonima koje želi ispod jelke.

Priji je jako važno da njen sin osjeti toplinu doma jer je sama dijete razvedenih roditelja i praznike je uvijek provodila na dvije adrese i kao dijete je uživala u tome da dobija duple poklone ali bi ipak voljela da su joj roditelji ostali skupa.

Prisjetila se i jedne situacije iz djetinjstva kada maminoj drugarici nije persirala i onda je dobila batine koje kako kaže nisu bile strašne ali je mama dugo galamila na nju i to joj se baš urezalo u pamćenje pa i dan danas svakome ko je stariji od nje ona govori vi, čak i kao je mole da to ne radi. Prija kaže da joj je ta mamina lekcija ostala za cijeli život i da bi tome htjela da nauči i svog sina.