Poznati glumac i voditelj Milan Kalinić je neko ko je zaista dugo godina na malim ekranima i ko je dosta poznat u javnosti. I on je jedan od onih koji pokušava svoju porodicu i intimu da zadrži samo za sebe, te ih rijetko izlaže javnost i očima svih ljudi. Njegova supruga se zove Sandra, te su njih dvoje zaista dugo zajedno.

Njih dvoje su svoj brak i ljubav krunisali sa sinom kojeg su nazvali Vuk, te sa kćerkom koju su nazvali Tea. Njihova porodica se zaista dobro drži te se može reći da su prava porodica, s obzirom da im se otac i muž ipak bave javnim poslom. Milan je rođen 1972. godine, te uskoro puni 50 godina. Mnogi su se pitali kako to ustvari izgleda supruga Milana Kalinića. Kada ukucate njegovo ime i prezime na Google platformi, među najtraženijim izlazi kako izgleda njegova supruga.

Ona je zaista lijepa, zgodnja i njegovana žena, te kad god se pojavi u javnosti, uvijek dobija samo riječi hvale. Mnogi joj udjeljuju komplimente za njen izgled, a i visoka je te izgleda baš kao model. Čak je viša i od samog svog supruga Milana, ali njima to očigledno nije nikada predstavljalo problem. Nedavno je Milan Kalinić davao intervjuu u kojem je pričao o svojoj supruzi Sandri.

Rekao je da je mnogo sretan što najprije ima pravog prijatelja u njoj ali i odličnu majku njihovoj djeci. Milan je otkrio da je Sandra dosta pažljiva i brižna prema njegovoj porodici, da on nekada pomisli kako njegova majka voli više Sandru nego njega. Ali isto tako je i on u sjajnim odnosima s njenom porodicom.