Poznata pjevačica Tanja Savić je često u javnosti zbog svojih turbulencija koje ima u životu. Prošle godine malo prije pandemije korona virusa, njen sada već bivši suprug, je odveo njihova zajednička dva sina sa sobom u Australiju bez Tanjinog znanja, te joj je na taj način uskratio da ih viđa.

Tanja se dugo borila s njim preko suda da vrati sinove, u čemu je na kraju i uspjela. Sada je u potpunosti posvećena svojim sinovima, pa je manje u javnosti jer želi da nadoknadi svoje propušteno vrijeme sa svojim sinovima. Tanja koristi najčešće instagram i tik tok i tu često objavljuje svoje fotografije i video zapise koji ne prolaze neprimjećeno. U zadnje vrijeme, dosta se spekuliše o tome da je Tanja Savić u emotivnom odnosu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Svi govore o tome kako njih dvoje zajedno provode svoje slobodno vrijeme i da se često viđaju, ali njih dvoje o tome još uvijek javno nisu progovorili, te nisu niti potvrdili te priče ali nisu ih ni demantovali. Skoro je Tanja na svom tik toku i instagram profilu objavila video zapis u kojem sa posebnom gošćom pjeva njenu pjesmu. Naime, pjesma o kojoj se radi jeste duet Tanje Savić sa nekadašnjim poznatim parom Breskvicom i Voyažom, a pjesma se zove Pancir.

Sada ju je Tanja otpjevala sa kćerkom naše poznate pjevačice Jane Todorović, koja dosta liči i podsjeća na svoju mamu. Njih dvije su u videu rame uz rame stojale i pjevale. Ime Janine kćerke je doista posebno, a zove se Kristina Džulijeta. Mnogi su oduševljeni kako Kristina pjeva ali i kako izgleda, te da nema sumnje da joj je Jana mama jer dosta i liči na nju.