U današnjem članku pričat ćemo o preslatkoj devojčici sa slike. Verujemo da Vas na nekoga po seća , i da se neke crte lica ipak nisu promenile od malena , iako je dotična izrasla u prelepu i uspešnu ženu. Primetili smo da su za Vas ovo najinteresantnije priča , kada dobijete doživljaj od malena kakve su bile naše zvezde. međutim , retko ko od njih postavi na instagramu neku svoju sliku od malena , kako bi imali uviđaj u istu.

Ali mi danas imamo na uvid jednu fotografiju , pa ćemo govoriti o devojčici koja je izrasla u veliku svetsku zvezdu. Mislimo da je dovoljno samo da vam kažemo ” kroz šljivike i livade ” i da odma znate o kome se radi. Naravno Dragana Mirković je preatka devojčica sa slike , koja je veliku zainteresovanost pokazivala za muziku još od svojih malih nogu, a na slici Dragana je na muzičkoj sekciji u osnovnoj školi. Tada je svirala gitaru , ali je njena tadašnja profesorica prepoznala njene vokalne sposobnosti , pa je premestila u pevačku sekciju. Već od osmog razreda je osvajala razne nagrade na raznim takmičenjima, a sa sedamnaest godina je , tačnije u srednjoj školi ,već snimila svoju prvu pesmu. 

Danas Dragana Mirković važi za jednu od najboljih pevača u našoj regiji ali i šire. U sretnom je braku , ima dvoje dece , karijeru na kojoj joj svi zavide , a prodala je na milione albuma. Dragana Mirković , važi za jednu od onih svetskih zvezda na koje se mnogi ugledaju da postanu takvi .