U nastavku današnjeg ččlanka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču , a koja se tiče glumaškog dela posla na našoj javnoj sceni , te čemu sve glumci i glumice treba da se podvrgnu za potrebe filma. Naime , jako često se , za potrebe kadra glumci toliko transformišu da ih je ponekad nemoguće prepoznati .

Na njihovim licima je jasno vidljiva jako teška scenska šminka , kooja se nosi po nekoliko sati i nekoliko dana koliko traje snimanje. Jedna od glumica koja je morala ekstremno da se transformiše zbog uloge je i prelepa Mišel Fajfer , koja je igrala ulogu veštice stare 5000 godine , a u filmu Stardus. -Preobražaj u Lamiju. Mislim, pogledajte ovu umetnost! Hvala talentovanoj ekipi koja me je učinila ovako zastrašujućom – napisala je nedavno 64-godišnja Mšel na Instagramu uz nekoliko fotki na kojima zaista izgleda neprepoznatljivo.

Kkao je tada ispričala , da bi ovako izgledala , odnosno da bi se transformisala , šminkeri su morali da rade na njoj čeitiri sata svakoga dana , a na njenu glavu je se stavljala silikonska navlaka , koja bi prekrivala njenu kosu , jer je nosila sedu periku. Onaa je jednom prilikom ispičala kako joj je čudno što je svet doživljava kao lepoticu , jer to nije uvek bio slučaj. -U detinjstvu sam hodala kao patka i imala sam ogromna usta. Zvali su me blatnjava kornjača – otkrila je ona. Podsećanja radi , ona je šest godina zaredom proglašena za jednu od najlepših žena na svetu.