Mama trogodinjeg dječaka Andreja, poznata pjevačica Goga Sekulić, nikada nije krila da je poslije porođaja imala problem sa viškom kilograma.

Obzirom na to da po dolasku sina na svijet nije htjela da zaposli dadilje nego se posvetila majčinstvu, Goga nije imala dosta vremena da vodi računa o svom fizičkom izgledu koji joj je uvijek bio na prvom mjestu.

Svi pratioci na društvenim mrežama su primjetili da pjevačica u zadnjih par mjeseci izgleda bolje nego ikada, pa su joj svaki dan u komentarima postavljali razna pitanja koja su vezana nza njen novi izgled.

Goga je odlučila da sa svima podijeli tajnu mladalačke figure i vitke linije pa je otkrila da je uz pomoć jednog bjuti koncepta opet zadovoljna svojim tijelom.

– Ovog puta za ljeto se spremam, ne u pet do 12 nego u minut do 12 i zato mi je trebalo efikasno, a zdravo rešenje! Dobila sam preporuku od prijatelja koji je uz novi mjesečni program Herba fasta – „Beauty Concept” smršao čak 12kg. A ja sam prvih sedam dana krenula sam sa Detox kapsulama koje izbacuju višak tečnosti i nakupljene toksine iz organizma. Spremna sam i na promjenu ishrane koja se preporučuje uz ovaj koncept i naravno javljam vam sve rezultate – napisala je Goga u opisu jedne od svojih fotgrafija, a poslije par sedmica od testiranja proizvoda, sa oduševljenjem je obavijestila sve pratioce da je prezadovoljna rezultatom do sada.

– Primećujem da mi je aptetit dosta manji i kontrolisaniji, jedem balansirane obroke i svako jutro započinjem sa „Lady“ kapsulama.