Danas vam donosimo novosti sa naše estradne . Puno je gubitaka naša domaća scena pretpela u zadnjih par godina , te su nas napustile neke velike legende , za koje možemo sigurno reći da se takve više nikada ne rađaju. Za one koji ne znaju u 2021 godini od bolesti ili saobraćajne nesreće napustilo nas je čak 19 poznatih ličnosti iz Srbije.

Što je samo po sebi jako puno , a niz se nastavio kada je par dana srpski poznati glumac Bojan Lazanski odlučio da prekine svoj život izvršivši skok sa Brankovog mosta , koji je inače visok 30 metara. Napominjemo da je pre dve godine isto tako pokušao da okonča život , ali ga je tada zaustavila policija , pa sada nije skočio u savu , nego na deo gde je trava , gde mu nije bilo spasa. Nedavno smo prenosili novosti da je krajiška muzika ostala bez svog stuba kada je životnu borbu izgubio i Laza Pajčin , ali ono što možda nije javnost znala je činjenica da je on ustvari u srodstvu sa Mirkom Pajčinom , poznatijim kao Baja mali Kindže .

U subottu je sahranjen , gde je govor pred porodicom i prateljima održao i Baja mali Kindže: “Živećeš, Lazare, dok god zadnji Srbin postoji jer veliki ljudi nikad ne umiru”, rekao je Baja grcajući u suzama. Da situacija nije ni malo laka , pokazuje činjenica da je se njegova majka savila do poda i kukala od bola za njim , a Baja je pred svima otkrio koliki je čovek njegov rođak bio . Iako je život napuštao u jako velikim bolovima , on se i dalje brinuo za to da li mu je majka jela . Nije hteo da brine ukućane , da plače ili kuka iako je sigurno imao jako velike razloge za to.