Zasigurno jedan od pjevača koji vodi najturbulentniji život od svih ostalih je svakako Darko Lazić. On je poznat po svom posebnom i jakom glasu, ali i po pjesmama koje mnogi vole i rado slušaju. Bio je u braku sa poznatom pjevačicom Anom Sević s kojom ima prekrasnu kćerkicu Lorenu.

Njih dvoje upoznali su se i započeli vezu dok su oboje bili takmičari u muzičkom programu Zvezde Granda. Nakon nekoliko godina, rastali su se te je Darko krenuo dalje. Bio je zaručen i za Marinu Gagić s kojom ima sina Alekseja, ali nikada nije došao njihov dan gdje bi oboje izgovorili svoje sudbonosno da. Naime, nedavno su njih dvoje okončali svoj odnos i zaruke, te je to mnoge šokiralo.

Darko je brzo uplovio u novu vezu sa kolegicom koja i nije toliko poznata, ali se bavi istim poslom kao i ona. Riječ je o Barbari Bobak, te bi se reklo da je Darko konačno pronašao osobu s kojom je zaista sretan i pravi on. Čini se da je Barbara svjesno prihvatila Darka takvog kakav jest, te da ga ni na jedan način nije namjeravala niti pokušavala promijeniti, što Darku mnogo i znači.

Njih dvoje izgleda imaju velike planove za budućnost, te je Barbara jednom prilikom rekla da je sto posto sigurna da će se jednog dana udati za svog partnera Darka Lazića. Odlučila je na svadbu da pozove Anu Sević i Marinu Gagić, bivše partnerke njenog izabranika. Otkrila je da nisu u najboljem odnosu sa Marinom, ali sa Anom jesu. Razlog zbog kojeg ih zovu jeste taj što smatraju oboje da što više ljudi ima, zabava će biti bolja. Ana i Barbara se super slažu i divna je kao osoba i kao majka kako je rekla Barbara.