I za ovu nedjelju spremili smo vam jedan članak koji će vas vratiti u daleku prošlost, i koji će vam zasigurno izmamiti jedan vid nostalgije u svakom slučaju. Govorimo o 80 im godinama prošlog vijeka, kada je sigurno sve bilo puno ljepše. Hrana je bila ukusnija, muzika je bila slušljivija, a svaki film je bio itekako gledljiv. 

Međutim, danas su se vremena izmjenila. Sve je postalo instant, daj da se uzme što je brže i prije moguće, i definitivno se više nikako ne uživa u stvarima kao nekada davno. Mi se danas sjećamo jedne ljepotice, koja je u to doba bila pojam ljepote i koja je definitivno bila na tragu da postane jedna velika zvijezda u budućnosti, ali je ipak sve palo u vodu. Imala je nekoliko pogrešnih poteza, a ako na to sve dodamo i nedostatk sreće, onda je bilo suđeno da jednostavno padne u zaborav. 

Ako je niste prepoznali na samom uvodu u članak, njeno ime je Suzana Perović, Da li je se sjećate? Ona se pojavila na izboru za najbolju pjesmu Jugoslavije 1984 godine, a do 1992 godine snimila je čak 4 solo albuma, a onda je odlučila da se povuče sa scene i da se posveti djeci i porodici, ali i privatnom životu. 

Vjerujemo da se je svi sjećate iz Farme iz 2013 godine, kada ju je popularni pčelar Miki Đuričić ošamario pred TV kamerama. Danas je udata i ima 2 djece.