Jedan od najpoznatijih novinara u Srbiji je Milomir Marić koji godinama uspješno radi na TV Hepi i koji je u žiži javnosti svako malo zbog svojih izjava ali i gostiju koje dovodi u emisiju. Poznato je da je on već godinama u skladnom odnosu sa poznatom književnicom Vesnom Radusinović i on ni ne krije koliko mu ona znači i na svakom koraku joj upućuje komplimente i za nju ima samo riječi hvale.

Malo je poznato da je prije Vesne Milomir bio ludo zaljubljen u drugu ženu svoju kolegicu voditeljku Dušku Jovanić. Njih dvoje nikada nisu u javnost iznosili detalje svoje veze ali je poznato da su se voljeli i da je Vesna o Mariću uvijek govorila sa puno poštovanja. Tako je jednom prilikom istakla da mu se može zamjeriti puno toga ali da tu ne spadaju njegova inteligencija i načitanost.

Navodno je do kraja njihove veze došlo upravo zbog Vesne u koju se Marić zaljubio a poznato je da je voditelj uvijek bio okružen lijepim i zgodnim ženama. On  voli da priča kako je upoznao Vesnu sa kojom je u vezi više od deset godina. Tako je otkrio da je Vesna imala samo 15 godina kada su se prvi put upoznali ali su im se životni putevi ukrstili mnogo godina kasnije.

Vesna se naime u Beograd doselila nakon razvoda sa svojim sinom i ona i Milomir su počeli da rade na nekim zajedničkim projektima. To prijateljstvo i kolegijalnost su prerasli u ljubav i par je ubrzo odlučio da počne živjeti zajedno i danas su skupa. Iako imaju skladnu vezu nikada nisu odlučili da stupe u brak jer smatraju da papir neće ništa promijeniti između njih.