Jedna od najpoznatijih folk pjevačica u regiji je već decenijama Ceca Ražnatović koja je javnosti bila interesantna ne sam zbog svojih pjesama nego i zbog svog privatnog života posebno nakon što se početkom devedesetih udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je bio poznat kao jedan od pripadnika kriminalnih klanova u Srbiji i u to vrijeme je uživao veliku moć.

On je ubijen prije više od 21 godinu u beogradskm hotelu Interkontinental a nakon njegove smrti i Ceca je sama bila upetljana u neke radnje zbog kojih je bila i u pritvoru. Ona je uhapšena 2003. godine u sklopu akcije Sablja koja je pokrenuta nakon atentata na tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića a osam godina kasnije joj je određen i kućni pritvor nakon što se otkrlio da je upetljana u finansijske malverzacije oko transfera fudbalera koji su nastupali za klub Obilić koji je ostao u njenom vlasništvu nakon ubistva Arkana.

Ona se skoro nikada nije pojavljivala u javnosti saa nekim muškarcima sa kojima se moglo pretpostaviti da je u vezi pa su se mogle čuti priče da ona ni ne smije imati vezu jer joj to brane Arkanovi žestoki momci. Ipak u posljednjih godinu dana ona ljubi devet godina mlađeg Bogdana Srejovića i to ne krije ni od koga a kada su se prvi put pojavili u javnosti držeći se za ruke o tome se pisalo danima.

Mnogi su zaboravili da ie ipak i prije Bogdana postojao muškarac sa kojim je bila javno u vezi a radilo se o Vladimiru Cvetkoviću Cveletu koji je tada bio maneken a danas radi kao taksista. Njih dvoje usu bili u vezi oko 6 mjeseci 2010. godine i nisu se skrivali a nakon što su prekinuli on se prestao pojavljivati u javnosti.