Jedna od najpoznatijih pjevačica na srpskoj estradi je Ceca Ražnatović koja iza sebe ima karijeru koja traje nekoliko decenija i cijelo to vrijeme se nalazi u samom vrhu. Treba priznati i da je njen brak početkom devedesetih sa tada jednim od najmoćnijih ljudi u Srbiji Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je bio poznati kriminalac i traženi ratni zločinac uveliko pomogao njenoj promociji ali je imala i dobre pjesme od kojih su neke postale i vanvremenski hitovi.

Nakon što je Arkan prije 21 godinu ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental Ceca je ostala udovica sa dvoje tada male djece i u potpunosti se posvetila njima i svom poslu. Mnogi su mislili da je ostala sama jer nije smjela da ima nekog drugog muškarca nakon Arkana ali se nedavno ispostavilo da to nije tačno jer je ona skoro godinu dana u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem koji radi kao menadžer u jednom beogradskom restoranu.

Povremeno su se u medijima pojavljivale i priče o njenim prijašnjim momcima pa je tako poznato da je pred samo izbijanje rata bila u vezi sa muslimanom Harom i da su zajedno bili u Švicarskoj.

Pominjali su se tu i neki žestoki momci i prije Arkana a također se zna da je bila jedno vrijeme zaljubljena u Vladana Lukića ali po njegovim riječima tada su oboje još bili djeca. Danas su oni jako dobri prijatelji i Ceca je pjevala na proslavi svadbe njegove kćerke dok je on bio gost na Veljkovoj svadbi zajedno sa svojom suprugom. Šta vi mislite o ovome?