Vratit ćemo se malo u prošlost, kad je republika Jugoslavije bila na snazi. Ona se počela 90-ih godina raspadati, na estradi tako nije bilo mjesta za nacionalizam.

Najveće zvijezde tih godina su bili dva Halida, Dragana, Šemsa, Sinan, Mile, Ceca i drugi.

Ceca je uveliko snimila albume, imala ih je dva, a producenti Doca Ivanković i sarajevski novinar i porodični prijatelj roditelja Ekrem Milić su bili zaslužni za to.

U pratnji svog oca Slobodana i majke Mire je Ceca isključivo išla na koncerte, pošto je maloljetna bila, kao pjevačica je širmo Bg nastupapa, kao i BiH, ali i regije, upravo zahvaljujući novinaru Miliću ona je imala nastup u Švajcarskoj, u jednoj diskoteci, gdje je upoznala vlasnika Esu Samardžića.

poslije nekoliko godina ona je upoznala i Arkana, najpoznatijeg kriminalca sa ovih prostora, s njim se na kraju i vjenčala.

Svetlana Ceca Ražnatović ima dvoje djece sa Arkanom, dobila je kćerku Anastasiju i sina Veljka, a dok je Arkan ubijen prije 22 godine u hotelu Interkontinental u Beogradu.

Poznato je javnosti da se Veljko, njihov sin oženio Bogdanom, dobio je sina kojem je dao ime Željko, po ocu svom. A na zvanicama na svadbi su tada mediji primijetili Vladana Lukića sa suprugom. To je mnogo zanimljivo bilo jer je bivši fudbaler Crvene Zvezde a kasnije i predsjednik tog kluba bio u vezi sa Cecom. On je i prvi Cecin momak za kojeg je javnost saznala.

Oni su počeli svoju vezu 1989. godine ali se raspala kad je on otišao u vojsku, nisu ostali zajedno poslije