Džejla Ramović, pobjednica posljednje sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda pojavljuje se redovno na raznim muzičkim nastupima, ali nema Marije. Ono što je i mnogima bilo čudno jeste da ju je otpratila.

Mlada pjevačica nedavno se našla u čudu, kada ju je njena mentorka, čija je Džejla bila i miljenica, Marija Šerifović, otpratila s Instagrama, pa se Džejla na taj račun i naššalila s aMarijom.

Sezona u kojoj je Džejla pobjedila je završena je završena, svim svojim kandidatima, a posebno finalistima želi Marija svu sreću u karijeri i životu…. Vrijeme je za nove ljubimce – objasnila je Marija svoj postupak, a Džejla otkrila svoju stranu priče i time pokazala da joj nije krivo nego da je to sasvim normalan potez u tom svijetu.

Između njih dvije sve je u najboljem redu. Sluti da je to uradila zato što dolaze nove muzičke nade i kandidati – rekla je Džejla vidno raspoložena kao i uvijek

Marija Šerifović odgovarala je na brojna pitanja pratilaca na Instagramu, među kojima je jedno posebno privuklo pažnju. Jedan fan upitao je pop pevačicu zašto je na pomenutoj društvenoj mreži otpratila prošlogodišnju pobednicu “Zvezda Granda” Džejlu Ramović, kojoj je bila mentor u takmičenju.

“Sezona je završena, svim svojim kandidatima, a posebno finalistima želim svu sreću u karijeri i životu…. Vreme je za nove ljubimce”, odgovorila je pevačica na postavljeno pitanje.

Da je između Marije i Džejle ipak sve u redu, pokazala je nešto kasnije Šerifovićeva kada je objavila poruke koje joj je Džejla poslala nakon što se oko cele situacije digla prašina u medijima.