U današnje vrijeme moderna medicina u globalu otišla je tako jako daleko, da je jako lako moguće dobiti dijagnozu u roku od samo par minuta. Uz sve to, moderna kozmetika je toliko uznapredovala, da na internet portalima možemo vidjeti toliko neobičnih savjeta, da nam jednostavno ne bude dobro od tolikog izbora. 

U svemu tome uvijek prednjače savjeti za kozmetiku, a kada vidite na šta su sve žene spremen, nekada se jednostavno morate zapitati da li su one normalne? Sve će uraditi samo da budu lijepe, krenuvši od raznih maski za lice u kojima je glavni sastojak avokado, ili nošenje krastavaca po očima, pa do pijenja kozijeg mlijeka sa cjeđenim kokosom, samo da bi izgledale što mlađe i ljepše. 

Mi danas govorimo o jednoj mladoj ženi iz Južnog Velsa, koja se zove Kejt Binerli, ima 24 godine. Nikada nije pušila, uvijek je pazila šta jede, ima sve zdrave zube, ali su joj uvijek imali neugodnu žutu boju. Probala je sve svjetske paste za zube, koristila razne minerale za izbjeljivanje, pa onda razne trakice, ali rezultat je uvijek bio isti. Nakon samo par dana, žutilo se uvijek vraćalo, nekada jače nego što je zapravo i bilo. 

Onda je na jednom internet portalu čula za kapsule aktivnog ugljenja, i na kraju je i to naručila, jer nije imala šta da izgubi. Nakon samo 7 dana korištenja, njoj su se zubi izbijelili, nije estetski nimalo lijepo, ali je na kraju ipak postigla zapažene rezultate.