Kao što i sami znate, Šako Polumenta je jedan od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima. Naime, on je na društvenim mrežama odlučio objaviti video koji se odmah proširio. Taj video je izazvao veliki broj komentara, kao i drugih reakcija.

 Radi se o tome da na objavljenom video snimku Šako snima sebe zajedno sa svojim ocem Muradifom koji lezi u bolesničkoj postelji. Naime, Šako svom ocu pjeva pjesmu koju on najviše voli, a kako saznajemo, tu pjesmu je zapravo Šako i posvetio svome ocu. Na ovom video snimku smo imali prilike vidjeti kako ga otac cijelo vrijeme mazi po kosI dok mu Šako ljubi ruke. Naime, ovo je izazvalo mnoge reakcije kod ljudi, a posebno kod Šakinih fanova i zaista smo se imali prilike uvjeriti da je mnogo emotivan.

Pored toga je i veliki broj ljudi priznao da je čak i zaplakao. Za sve one koji nisu znali Šakina majka, koja se zvala Hajrija je preminula prošle godine u oktobru. Šako se od svoje majke oprostio jednom veoma dirljivom porukom koju je podijelio na društvenim mrežama. Naime, po svemu sudeći smo mogli zaključiti da je otac od poznatog pjevača jako bolestan, te da Šako vodi računa o tome da mu ništa ne fali. On se maksimalno posvetio svom ocu i svo vrijeme provodi uz njega.