Naš poznati reditelj bio je veoma primamljiv mnogim ženama, tako da su u njegovo srce svojevremeno bile uplele svoje prste i dvije naše poznate glumice.  Dejan Karaklajić, reditelj i producent, proslavio se u više serijskih ostvarenja, a ono koje je pobralo najveće simpatije “Tajna vinove loze” se i dalje emituje na našim domaćim televizijama. On je kao mlad važio za velikog zavodnika, te je tako uspio i da osvoji srca dvije naše poznate glumice. Bio je u braku i sa Nedom Arnerić, ali i sa Tanjom Bošković, sa kojom ima i dvoje djece

Po jednoj priči, Nedu je sreo na snimanju ”Užičke republike” , a po drugoj, bili su se upoznali kada je ona imala 21 godinu i već je bila slavna. Nakon razvoda njih dvoje su ostali prijatelji, da bi nakon toga Neda ušla u brak sa  Miloradom Meštrovićem. Dejan je i ranije o Nedi uvijek govorio sve najljepše, kao i da je bila izuzetno važna žena u njegovom životu. Druga poznata glumica koja je bila u vezi sa Karaklajićem je Tanja Bošković, koja je sa njim dobila i dvoje djece, sina Đorđa i kćerku Lanu.

I mada svoju intimu nikada nije pretjerano isticala u javnosti, Tanja je jedne prilike bila rekla kako je njen brak sa Dejanom se raspao jer je ona bila previše posvećena svome poslu:” Bio je duhovit jedan čovjek koga sam obožavala, a koji me je ostavio, i koji je rekao: ‘Ne vrijedi, ti si udata za pozorište” – ispričala je Tanja u emisiji “Ekskluziv”. Nakon što se razveo od Tanje, Dejan je uplovio u novu emotivnu vezu sa voditeljicom Žanom Karaklajić sa kojom je i sada u braku.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here