U dnašnjem članku dotaći ćemo se i novosti koje nam dolaze sa javne scene , a kao što ste i sami mogli da zaključite po naslovu , današnja tema nam je jedan jako popularan glumac. Verovatno ste se odmah setili , jer je to bio muškarac za kojim su žudele mnoge žene , jasno je da se radi o Antoniu Banderasu.

Naime , poznato je da iza sebe ima jako veliku glumačku karijeru , te da je odirao brojne uloge u velikim filmovima . Međutim , današnja tema nam nije njegova karijera , nego privatni život. Poznato je da Antonio ima 61 godinu , a ne možemo a da ne naglasimo da izgleda neverovatno za svoje godine . Što se tiče njegovo ljubavnog života , njega su obeležile dve žene , od kojih je prva Melani Grifti , a koja je nekada važila za najlepšu ženu na svetu , te druga žena , sa kojom je i dan dana , a koja je mlađa od njega za čak 20 godina , Nikol Kimpel.

Njegova ljubav sa Melani je započela na snimanju fiLMA Dvostruki zavodnih , a venčali su se 1996 godine , nakon samo nekoliko nedelja zabavljanja. Iste godine dobili su kćerku Stelu. Glumci su u braku proveli 19 godina, a konačan razvod dogodio se 2015. g. Poznato je da su oni vrlo često bili jedna od glavnih tema svih svjetskih medija, a pričalo se kako je glumac svaku priliku koristio da bi je prevario, a pisalo se i to da je razlog njihovog rastanka, njena opsesija koju je razvila prema plastičnim operacijama, zbog kojih uopšte ne liči na sebe.