U današnje vrijeme, ovakve vijesti više nikako nisu ekskluziva, a svako malo imamo situaciju kada neka poznata osoba zatrudni, a da se uopšte ne zna ko je otac djeteta. Te se informacije kriju kao zmija noge, a tek se nakon određenog vremena sazna za iste. Na svjetlima pozornice i u šou biznisu, ovo je postala i više nego normalna stvar. 

Jako puno je bilo afera i skandala po ovom pitanju, a mi danas govorimo o jednoj takvoj, a to je ono što svakako ljude i narod u regiji i najviše interesuje. Pošto dešavanja na muzičkoj sceni zbog korona virusa, skoro da i nema, ovo su postale i glavne vijesti. Mnoge zvijezde sa balkana su se počele baviti nekim drugim poslovima, samo da bi preživjele, dok imamo one poput Jelene Karleuše i Dare Bubamare, kojima je dovoljan Instagram. 

One na taj način jako dobro zarađuju, a moć društvenih mreža najbolje se vidi u njihovim primjerima. One imaju zajedno preko 6 miliona folovera, a kada tu dodamo i Cecu Ražnatović, onda imamo jednu mini imperiju što se marketinga tiče. Međutim, za danas imamo jednu jako lijepu vijest, a to je da je poznata zvezda Granda Milan Dinčić Dinča postao ponosan otac, a majka djeteta je svakako poznata Jelena Sekulović, a sinu su dali ime Vukan. 

Oni su ovog sina dobili prije 2 godine, a sada su objavili da su nakon jako puno pokušaja dobili i drugo dijete, a imali su jako puno problema da dobiju drugo dijete. Radi se o ćerci, a dobiće ime Lana.