Ukoliko su neke rubrike u medijima ispunjene, onda je to bez sumnje crna hronika, posebno kada je Srbija u pitanju. Nekada neke iformacije posjećaju na filmove strave i užasa, ne možemo da vjerujemo da se takve i slične stvari dešavaju baš kod nas ovdje u Srbiji.

 Svakim danom imamo priliku da čitamo o raznim ubistvima i samoubistvima, a te stvari ne zaobilaze ni one ljude koji pripadaju estradi. Poznata pjevačica Saška Karan privedena je u policiju zbog sumnje za krivično djelo pokušaj ubistva. Naime, ova vijest je odjeknula kao bomba i niko ne može da vjeruje da je pjevačica umješana u sve to. Prema prvim izjavama, čini se da nije tako kako joj se stvari stavljaju na teret pa se ona oglasila i na društvenim mrežama.

 Ona je sve detaljno opisala a njen post prenosimo u cijelosti ” Dragi prijatelji, neka budala me prijavila za pokušaj ubistva. Dala sam izjavu policiji. Budala ima mnogo i svašta im pada na pamet. I ja svakoga mogu da prijavim jer je ubio, na primjer, Kenedija. Hvala mojoj porodici i prijateljima na svemu. Mnogi su u nevjerici i kako je moguće da neko nekoga lažno prijavi za ubistvo, to su jako ozbiljne stvari, i mnogi su stali na stranu pjevačice ! Ostaje i dalje misterija ko je to uradio, a trebalo bi se saznati u narednom periodu !