U svijetu šou biznisa i poznatih osoba danas je apsolutno sve moguće. Tamo se uvijek moglo vidjeti sve i svašta, jer egocentrici koji imaju jako puno para, jednostavno ne znaju šta da rade od svoga života, i onda rade sve i svašta. Jednostavno im je dosadno u životu, tako da nas i ne čudi kada vidimo na internet portalima šta sve rade u životima. 

U svijetu je to postala normalna pojava, a u posljednjih par godina i na Balkanu je to sve učestalija pojava, tako da nas ne treba čuditi kada vidimo neki jako neobičan naslov na portalima, koji nas definitivno znaju ostaviti bez riječi. Mi tako danas govorimo o jednoj pjevačici staroga kova, koja je uradila jako puno u svojoj karijeri, a definitivno je ostavila traga na balkanskoj muzičkoj sceni. 

Ona se zove Mira Škorić, i definitivno se može staviti u isti rang sa Anom Bekutom i Snežanom Đurišić. Međutim, pored poslovnog života koji joj je išao 120 na sat, u privatnom joj nisu cvjetale ruže, sve do prije par godina kada je upoznala jednog jako uspješnog biznismena iz Njemačke. 

Sve je bilo kao iz najke, ali pošto je imala jako loših momenata u vezama, ona se trudila da ide korak po korak. Međutim, i ovaj puta se ispostavilo da jednostavno nema sreće sa muškarcima, pale su čak i zaruke, ali avaj… Živjeli su odvojeno, a onda je ona jedan dan odlučila da ga iznenadi sa svojim posjetom u Njemačku. Otključala je stan, a kada je ušla unutra njen zaručnik je bio ispod plahte sa drugim muškarcem.