Poznati biznismen i rijaliti zvijezda 57. godišnji Mik Norkros, pronađen je mrtav u Bulfanu, u Eseksu, u Engleskoj.

Prije nego što je otpočeo svoju karijeru kao uspješan vlasnik noćnog kluba, Mik je najprije bio član britanskog rijaliti programa Towie, u kojem je učestvovao zajedno sa sinom. Mik Norkros je par sati prije nego što je pronađen mrtav na Twitteru objavio šifrovanu poruku koja je glasila: “Na samom kraju podsjetite se da ste radili najbolje što ste umjeli i to je sasvim dovoljno”.

Prema prvim izvještajima, vlasnik poznatog noćnog kluba Šećerna koliba i rijaliti zvijezda je pronađen obješen u svom podrumu. Rezultati sa toksikološke analize još uvijek nisu stigli, kao ni analiza autopsije. Prije nego što je otpočeo karijeu kao uspješan vlasnik noćnog kluba, Mik je prvo bio član britanskog rijaliti programa Towie. Slava mu je donijela niz pozanstava, a posebno je bio popularan među ženskim svijetom.

Bio je u vezi sa poznatim britanskim starletama ali i modelima. Mik je smatrao da mu učestvovanje u rijalitiju donosi loš imidž za biznis koji je vodio, pa je odlučio da prestane sa svim tim. Iz policije su kazali da su primili poziv i odmah su otišli na adresu tragičnog incidenta. Kada su ušli pronašli su već mrtvog čovjeka.

Istražitelji smrt nisu okarakterisali kao sumnjivu ili učinjenu pod nejasnim okolnostima. Od njega se sada opraštaju veliki broj prijatelja, kao i porodica u kojoj je bio mnogo voljen i poštovan.