Prisjetit ćemo se danas u ovom članku osamdesetih odnosno devedesetih godina prošlog vijeka, to su godine koje su obilježile dobra muzika i lijepe pjesme.

Dosta poznatih ličnosti iz tog perioda bi slabo ko mogao da danas prepozna. Velike su promjene razlog tome kao i majka priroda, koja je uvjetovala da se mijenjamo svakodnevno, kao i plastične operacije, na sebe su učinile mnoge poznate ličnosti.

Dosta muzičkih zvijezda imamo koje su bile itekako popularne u osamdesetim godinama u prošlom vijeku, nestale su danas gotovo sa scene.

Piše se o njima samo u slučaju ako se na nekom javnom događaju pojave, a neke se gotovo više nikad na sceni i ne pojavljuju.

Pisat ćemo danas o popularnoj hrvatskoj pjevačici koja je pokazala kako je nekad izgledala dok je išla u srednju školu. Riječ je o hrvatskoj pjevačici Terezi Kesoviji, a ona je podijelila na društvenim mrežama svoju sliku dok je bila mlada, pa je fanove oduševila.

Podijelila je svoju sliku gdje se nalazi s nekoliko osoba na njoj, a napisala je kao opis sljedeče:

Citiramo “Dobila sam danas ovu fotografiju iz mojih srednjoškolskih dana koja me je baš dirnula. Na slici smo Maja, majka poznate novinarke Ane Vele (levo dolje), Nela, Majina sestra (desno gore), Branka, moja prijateljica iz razreda (desno dolje) i ja. Sve četiri smo članice zbora Dubrovačkog radija i tamo sam prvi put nastupila javno (osim u crkvi), a radijski program je išao uživo”

Inače Tereza Kesovija je u hrvatskoj mnogo cijenjena pjevačica, čije pjesme se rado slušaju i dan danas