Danas malo govorimo o rijaliti programima, koji su apsolutno zagospodarili kompletnim balkansim, evropskim ali i svjetskim medijskim prostorom. Ljudi su jednostavno opčinjeni sa dešavanjima u nekom rijaliti programu, i jednostavno vole da prate šta se to dešava u nečijim životima. Još kada u zadruzi imate imena poput Kristijana Golubovića, svakako da vas interesuju neki detalji iz njegovog privatnog života. 

Kako je davno rekao Željko Mitrović, idejni tvorac same zadruge, ljudima je zanimljivije da gledaju kristijana Golubovića kako spava, nego da gledaju centralni dnevnik u pola 8. mnogi su tada mislili da Željko Mitrović, kao po starom dobrom običaju pretjeruje, ali su se ipak uvjerili da je to istina. Ovogodošnja zadruga 4 ruši apsolutno sve rekorde gledanosti, i svakako da nosi epitet najgledanijeg programa u cijeloj regiji. 

Međutim, mi danas govorimo o njihovom najvećem rivalu, rijaliti programu “Parovi”, koja se prikazuje na Happy TV-u, i koja je itekako gledana, bez obzira na zadrugu, i ona ima svoje jako velike fanove, te brojnu publiku. Danas govorimo o Gorani mančić, koja je jedna od glavnih zvijezda u parovima, a ona je sinoć zaprepastila kako ukućane, tako i gledaoce pored TV ekrana. Ona je ispričala jednu tragičnu priču, koja se desila u njenoj porodici, i koja ju je obilčježila za cijeli život. 

Ona je rekla da je njen otac kupio pištolj, otišao je za Hrvatsku gdje je upucao njenu majku i baku. Na sreću majka je preživjela, ali je baka ostala na licu mjesta mrtva, a onda je sam sebi pucao u glavu. Da li ste vi čuli za ovu priču?